Nicolae Ștefănuță - Noutati

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

1 zi acum

Nicu Ștefănuță

Despre minorități în Parlamentul European

Am tot vrut să scriu despre o temă importantă pentru mine, discutată săptămâna aceasta și în Parlamentul European.

Ei bine, PE tocmai a hotărât că Minority Safe Pack, inițiativa civică a peste un milion de europeni ce aparțin unei minorități naționale, va fi dezbătută în PE în noiembrie și o rezoluție în acest sens va fi votată în decembrie.

Pentru acest proces a votat și Dacian Cioloş în numele grupului nostru politic Renew Europe.

Mai mult de atât, partidul meu, Alianța USR PLUS, lucrează să incorporeze în programul său politic un capitol referitor la minorități.

Europa este un loc al diversității, iar granițele noastre nu sunt trasate perfect, la centimetru, separând ermetic popoare și culturi.

Am colegi în Parlament care sunt suedezi ce locuiesc în Finlanda. Turci ce numesc Bulgaria țara lor. Nemți ce stau de sute de ani în Cehia. Sloveni din Austria. Austrieci din Italia.

Din România sunt politicieni maghiari, au fost parlamentari romi și toți colaborăm instituțional cu un președinte sas.

Da, domnilor, asta este Europa, un loc al diversității și al bogăției culturale. Mă bucur că avem aceste dezbateri, că lucrăm pe aceste teme.

A deschide o temă nu este sinonim cu frica de a pierde teritoriu. Europa este spațiul în care trebuie să ne desfășurăm cu toții și acolo trebuie să ne împlinim economic și cultural.

Azi la ora mea de maghiară am înregistrat un mesaj. Când am fost tânăr, mi-am promis că într-o bună zi voi învăța toate limbile vorbite în Ardeal, germana, maghiara și romanes. Încă mai lucrez la a treia, sper să am timp și de-a patra într-o bună zi.

Un sfârșit de săptămână frumos!
Szép hétvégét!
Schönes Wochenende! ... DetaliiMai putin

Lasa un comentariu pe Facebook

Weekend frumos, Nicu!

Köszönjük!

Szia, Nicu! Szavazunk!

Szia Miklós

Pe buneee nu mai stii vorbi romaneste sau ce dracu molfai acolo !!??!??

View more comments

1 zi acum

Nicu Ștefănuță

5️⃣ LUCRURI CARE SCHIMBĂ LUMEA 🌍

S-au întâmplat multe evenimente care schimbă lumea noastră și în această săptămână. Pe o parte din ele (cele cu puternic impact politic) le-am tratat deja separat pe pagina mea așa că am alcătuit un top cu lucruri mai inedite. Iată-l:

🕊 Papa susține parteneriatul civil între persoane de același sex
🇬🇧 UE și UK reiau negocierile post-Brexit
🤖 Robotul românesc care distruge coronavirusul
⚖️ Koveși pe coperta Luxembourg Times
🚗 Cea mai rapidă mașină din lume: 509 km / h

1. Papa Francisc susține, în premieră, legalizarea parteneriatului civil între persoanele de același sex.

Într-o declarație revoluționară pentru Biserica Catolică, Papa Francisc a anunțat că susține parteneriatul civil între persoanele de același sex, în opoziție cu poziția oficială a Vaticanului în această privință, dar și cu cea a predecesorilor săi.

“Homosexualii au dreptul să fie parte a unei familii. Ei sunt copiii lui Dumnezeu și au dreptul la o familie. Nimeni nu ar trebui să fie alungat sau să fie făcut să sufere din această cauză”, a declarat Papa Francisc în cadrul unui documentar recent.

🖋 Părerea mea: Este un moment istoric. Actualul Papă marchează un punct de reformă al Bisericii Catolice în raport cu viața socială actuală și cu drepturile omului. Papa Francisc este un revoluționar în adevăratul sens și un exemplu de civism dacă punem în balanță toate apelurile sale la responsabilitate și toleranță.

2. Uniunea Europeană și Regatul Unit reiau negocierile privind încheierea unui acord comercial post-Brexit

🇪🇺 Negocierile dintre Uniunea Europeană și Regatul Unit au fost deblocate după o convorbire telefonică, a treia din această săptămână, între negociatorul-șef al Uniunii Europene pentru relațiile post-Brexit, Michel Barnier, și omologul britanic, David Forst, informează Politico Europe.

Negocierile au fost suspendate săptămâna trecută după reuniunea șefilor de stat sau de guvern, care a avut loc la Bruxelles, în urma căreia UE-27 a cerut Londrei să depună eforturile necesare ”pentru ca un acord să fie posibil” în puținul timp rămas până la încheierea perioadei de tranziție, la 31 decembrie 2020.

🖋 Părerea mea: Londra și Bruxelles-ul vor coopera în continuare eficient iar acest lucru nu va fi o surpriză, în ciuda oricăror neînțelegeri sau dispute politice privind acordurile vechi și cele noi, chiar dacă nici uneia dintre părți nu-i este deloc ușor. Va fi însă o lecție privind situația în care poate duce dezbinarea și impulsul de moment alimentat de propaganda din jurul Brexit.

3. Victor, robotul capabil să distrugă coronavirusul cu ajutorul radiațiilor, realizat de o companie românească.

🇷🇴 Un robot autonom numit Victor, care ucide micro-organismele patogene, inclusiv coronavirusul, folosind radiații UV-C, luptă împotriva pandemiei coronavirusului la Spitalul Universitar din București. Mai mulți roboți ca Victor vor lua drumul instituțiilor medicale, întrucât producătorul, Modulab, mărește producția. Potrivit unui articol apărut pe site-ul Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare – BERD, robotul e produs integral în România de către startup-ul Modulab și poate fi folosit noaptea la sterilizarea spațiilor închise.

🖋 Părerea mea: La capitolul inventivitate, românii nu se dezic, chiar dacă ceea ce înseamnă infrastructură digitală în România nu reprezintă acces larg la instrumente. În ciuda condițiilor vitrege în care inclusiv digitalizarea școlii reprezintă o utopie pentru o mare parte din elevi și școli profesori, iată că asistăm și la implementarea unor instrumente puternice, atât simbolic cât și practic.

4. Laura Codruța Kövesi, pe coperta publicației Luxembourg Times despre așteptările legate de noul Parchet European cu titlul “Distrugătorii de fraude”

📰 Publicația Luxembourg Times a dedicat, în luna octombrie, prima pagină a revistei luxemburgheze Parchetului European și procurorului-șef Laura Codruța Kövesi cu titlul “Fraud busters” (n.r. – Distrugătorii de fraude), o instituție nou înființată în baza cooperării consolidate între 22 de state membre ale Uniunii Europene și care va investiga fraudele cu bani europeni.

🎓 “O luptă lungă împotriva corupției. Procurorul veteran începe să vâneze furtul de fonduri publice dintr-un sediu din Luxemburg. Ca o pionieră în lupta împotriva criminalității în România natală, Laura Kövesi a avut de înfruntat amenințări private, dar și insulte televizate în mod regulat. Acum duce o viață mai liniștită în Luxemburg, dar miza este și mai mare. Misiunea ei este de a combate frauda pe care Uniunea Europeană o estimează la 500 de milioane de euro, în 2017. Kövesi va pune bazele acestui instituții și își setează bugetul pentru această luptă”, scriu jurnaliștii luxemburghezi.

🖋 Părerea mea: Putem privi acest lucru în continuare și ca pe o nouă confirmare a valorii activității Laurei Kovesi, ca pe o reușită românească pe plan internațional dar și ca pe o nouă palmă peste obrazul justiției românești manevrate de sistemul politic pervertit de PSD & company. Parchetul European va fi un vârf de lance în lupta împotriva corupţiei şi a fraudei cu bani europeni și am luptat în Parlamentul European pentru un buget cât mai generos al acestei instituții.

5. Cea mai rapidă mașină din lume. Noul record de viteză pe șosea: 509 km/h

🇺🇸 Creație a unei companii americane, SSC North America, modelul hyper-car Tuatara a atins o viteză medie de aproape 509 kilometri pe oră. S-a întâmplat pe o șosea din Nevada, unde a gonit în direcții opuse ale drumului în decurs de o oră. Într-una dintre încercări a atins chiar și 533 de kilometri pe oră, iar oficialii prezenți au făcut o medie a tentativelor.
Precedentul record de viteză aparținea modelului suedez Koenigsegg Agera și era de 447 km/h.

⚡️ Cu o caroserie din fibră de carbon, Tuatara are un motor twin-turbo V8 de 5,9 litri care produce peste 1.770 de cai putere. Doar o sută de exemplare vor fi fabricate, la un preţ pe măsură: aproape două milioane de dolari!

🖋 Părerea mea: Nu-s miliardar, nu-s pilot și oricum privesc deja spre modelele electrice și ecologice… dar, lăsând gluma la o parte, mașina marchează un nou vârf al tehnologiei auto prin depășirea recordului de viteză. Sunt de părere că viitorul auto nu înseamnă doar viteză ci mai ales nepoluare, siguranță și automatizare, pentru că, ne place sau nu – mașinile vor fi circula conduse și de un soft, nu doar de om.

❗️BONUS: Al doilea val de coronavirus închide țări din Europa.

De la 1 octombrie și până astăzi, 1,8 milioane de cazuri și peste 13.000 de decese au fost înregistrate în Uniunea Europeană și în Regatul Unit. Al doilea val al pandemiei a lovit mai dur ca primul continentul european, iar vârful încă nu a fost atins. Rând pe rând, țările Europei se închid total sau reimpun restricții asemănătoare celor din primăvară.

🇨🇿 Cehia a intrat din 22 octombrie într-un nou lockdown total, asemănător celui impus în primăvară. Până în 3 noiembrie, se închid toate magazinele – cu excepția celor de alimente și a farmaciilor – și se limitează mișcarea cetățenilor la deplasările esențiale (la serviciu sau la doctor).

🇮🇪 Irlanda a fost prima ţară din UE care a instituit noi restricţii pentru întreaga populaţie începând din noaptea de miercuri spre joi, pentru următoarele șase săptămâni. Toate activităţile comerciale neesenţiale se închid iar barurile şi restaurantele servesc doar alimente la pachet. Cetățenilor le-a fost cerut să rămână acasă. Nunțile și funeraliile sunt limitate la 25, respectiv 10 persoane. Școlile și creșele rămân deschise, însă.

🇫🇷 Franța a impus pe 17 octombrie starea de urgență pe timpul nopții în Paris și alte opt orașe, ceea ce înseamnă limitarea mișcării pentru 22 de milioane de oameni. Măsura a fost luată pentru patru săptămâni.

🇪🇸 Spania a impus lockdown parțial în mai multe regiuni ale țării. În regiunea nordică Navarre, începând cu 22 octombrie, pentru două săptămâni, barurile și restaurantele s-au închis, iar deplasarea cetățenilor în afara regiunii este restricționată.

🇳🇱 Olanda – un lockdown parțial de patru săptămâni, care a început în 14 octombrie, cu toate barurile, restaurantele și cafenelele închise, interzicerea vânzării băuturilor alcoolice după ora 20:00, magazinele închise după 20:00, în afara supermarketurilor, și vizite cu maximum trei persoane doar o dată pe zi sau întâlniri de maximum patru persoane afară.

🇩🇪 Germania a introdus și ea un lockdown parțial, în anumite regiuni, în timp ce cancelarul Angela Merkel a îndemnat cetățenii să stea acasă.

🇮🇹 Italia a decretat în regiunea Lombarida, începând de joi, 22 octombrie, restricții de circulație în timpul nopţii şi cere limitarea călătoriilor în întreaga regiune.

📷 IMAGINEA CARE SCHIMBĂ LUMEA: Sute de medici şi angajaţi din sistemul sanitar protestează în Spania faţă de lipsa de strategie a autorităţilor în condiţiile actualei pandemii. La Barcelona, medicii rezidenţi şi-au dat hainele jos ca să arate că au ajuns la capătul răbdării.

Și vorbim totuși de Spania… vă puteți închipui ce ne așteaptă în Estul Europei. Purtați masca peste tot!

Sursa foto: Euro News
www.euronews.com/2020/10/20/young-doctors-in-barcelona-take-off-clothes-to-highlight-concerns ... DetaliiMai putin

5️⃣ LUCRURI CARE SCHIMBĂ LUMEA 🌍
  
S-au întâmplat multe evenimente care schimbă lumea noastră și în această săptămână. Pe o parte din ele (cele cu puternic impact politic) le-am tratat deja separat pe pagina mea așa că am alcătuit un top cu lucruri mai inedite. Iată-l:

🕊 Papa susține parteneriatul civil între persoane de același sex
🇬🇧 UE și UK reiau negocierile post-Brexit
🤖 Robotul românesc care distruge coronavirusul
⚖️ Koveși pe coperta Luxembourg Times
🚗 Cea mai rapidă mașină din lume: 509 km / h

1. Papa Francisc susține, în premieră, legalizarea parteneriatului civil între persoanele de același sex.

Într-o declarație revoluționară pentru Biserica Catolică, Papa Francisc a anunțat că susține parteneriatul civil între persoanele de același sex, în opoziție cu poziția oficială a Vaticanului în această privință, dar și cu cea a predecesorilor săi.

“Homosexualii au dreptul să fie parte a unei familii. Ei sunt copiii lui Dumnezeu și au dreptul la o familie. Nimeni nu ar trebui să fie alungat sau să fie făcut să sufere din această cauză”, a declarat Papa Francisc în cadrul unui documentar recent.

🖋 Părerea mea: Este un moment istoric. Actualul Papă marchează un punct de reformă al Bisericii Catolice în raport cu viața socială actuală și cu drepturile omului. Papa Francisc este un revoluționar în adevăratul sens și un exemplu de civism dacă punem în balanță toate apelurile sale la responsabilitate și toleranță. 

2. Uniunea Europeană și Regatul Unit reiau negocierile privind încheierea unui acord comercial post-Brexit

🇪🇺 Negocierile dintre Uniunea Europeană și Regatul Unit au fost deblocate după o convorbire telefonică,  a treia din această săptămână, între negociatorul-șef al Uniunii Europene pentru relațiile post-Brexit, Michel Barnier, și omologul britanic, David Forst, informează Politico Europe.

Negocierile au fost suspendate săptămâna trecută după reuniunea șefilor de stat sau de guvern, care a avut loc la Bruxelles, în urma căreia UE-27 a cerut Londrei să depună eforturile necesare ”pentru ca un acord să fie posibil” în puținul timp rămas până la încheierea perioadei de tranziție, la 31 decembrie 2020.

🖋 Părerea mea: Londra și Bruxelles-ul vor coopera în continuare eficient iar acest lucru nu va fi o surpriză, în ciuda oricăror neînțelegeri sau dispute politice privind acordurile vechi și cele noi, chiar dacă nici uneia dintre părți nu-i este deloc ușor. Va fi însă o lecție privind situația în care poate duce dezbinarea și impulsul de moment alimentat de propaganda din jurul Brexit.

3. Victor, robotul capabil să distrugă coronavirusul cu ajutorul radiațiilor, realizat de o companie românească.

🇷🇴 Un robot autonom numit Victor, care ucide micro-organismele patogene, inclusiv coronavirusul, folosind radiații UV-C, luptă împotriva pandemiei coronavirusului la Spitalul Universitar din București. Mai mulți roboți ca Victor vor lua drumul instituțiilor medicale, întrucât producătorul, Modulab, mărește producția. Potrivit unui articol apărut pe site-ul Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare – BERD, robotul e produs integral în România de către startup-ul Modulab și poate fi folosit noaptea la sterilizarea spațiilor închise.

🖋 Părerea mea: La capitolul inventivitate, românii nu se dezic, chiar dacă ceea ce înseamnă infrastructură digitală în România nu reprezintă acces larg la instrumente. În ciuda condițiilor vitrege în care inclusiv digitalizarea școlii reprezintă o utopie pentru o mare parte din elevi și școli profesori, iată că asistăm și la implementarea unor instrumente puternice, atât simbolic cât și practic.

4. Laura Codruța Kövesi, pe coperta publicației Luxembourg Times despre așteptările legate de noul Parchet European cu titlul “Distrugătorii de fraude”

📰 Publicația Luxembourg Times a dedicat, în luna octombrie, prima pagină a revistei luxemburgheze Parchetului European și procurorului-șef Laura Codruța Kövesi cu titlul “Fraud busters” (n.r. – Distrugătorii de fraude), o instituție nou înființată în baza cooperării consolidate între 22 de state membre ale Uniunii Europene și care va investiga fraudele cu bani europeni.

🎓 “O luptă lungă împotriva corupției. Procurorul veteran începe să vâneze furtul de fonduri publice dintr-un sediu din Luxemburg. Ca o pionieră în lupta împotriva criminalității în România natală, Laura Kövesi a avut de înfruntat amenințări private, dar și insulte televizate în mod regulat. Acum duce o viață mai liniștită în Luxemburg, dar miza este și mai mare. Misiunea ei este de a combate frauda pe care Uniunea Europeană o estimează la 500 de milioane de euro, în 2017. Kövesi va pune bazele acestui instituții și își setează bugetul pentru această luptă”, scriu jurnaliștii luxemburghezi.

🖋 Părerea mea: Putem privi acest lucru în continuare și ca pe o nouă confirmare a valorii activității Laurei Kovesi, ca pe o reușită românească pe plan internațional dar și ca pe o nouă palmă peste obrazul justiției românești manevrate de sistemul politic pervertit de PSD & company. Parchetul European va fi un vârf de lance în lupta împotriva corupţiei şi a fraudei cu bani europeni și am luptat în Parlamentul European pentru un buget cât mai generos al acestei instituții.

5. Cea mai rapidă mașină din lume. Noul record de viteză pe șosea: 509 km/h

🇺🇸 Creație a unei companii americane, SSC North America, modelul hyper-car Tuatara a atins o viteză medie de aproape 509 kilometri pe oră. S-a întâmplat pe o șosea din Nevada, unde a gonit în direcții opuse ale drumului în decurs de o oră. Într-una dintre încercări a atins chiar și 533 de kilometri pe oră, iar oficialii prezenți au făcut o medie a tentativelor.
Precedentul record de viteză aparținea modelului suedez Koenigsegg Agera și era de 447 km/h. 

⚡️ Cu o caroserie din fibră de carbon, Tuatara are un motor twin-turbo V8 de 5,9 litri care produce peste 1.770 de cai putere. Doar o sută de exemplare vor fi fabricate, la un preţ pe măsură: aproape două milioane de dolari!

🖋 Părerea mea: Nu-s miliardar, nu-s pilot și oricum privesc deja spre modelele electrice și ecologice… dar, lăsând gluma la o parte, mașina marchează un nou vârf al tehnologiei auto prin depășirea recordului de viteză. Sunt de părere că viitorul auto nu înseamnă doar viteză ci mai ales nepoluare, siguranță și automatizare, pentru că, ne place sau nu – mașinile vor fi circula conduse și de un soft, nu doar de om.

❗️BONUS: Al doilea val de coronavirus închide țări din Europa.

De la 1 octombrie și până astăzi, 1,8 milioane de cazuri și peste 13.000 de decese au fost înregistrate în Uniunea Europeană și în Regatul Unit. Al doilea val al pandemiei a lovit mai dur ca primul continentul european, iar vârful încă nu a fost atins. Rând pe rând, țările Europei se închid total sau reimpun restricții asemănătoare celor din primăvară.

🇨🇿 Cehia a intrat din 22 octombrie într-un nou lockdown total, asemănător celui impus în primăvară. Până în 3 noiembrie, se închid toate magazinele – cu excepția celor de alimente și a farmaciilor – și se limitează mișcarea cetățenilor la deplasările esențiale (la serviciu sau la doctor).

🇮🇪 Irlanda a fost prima ţară din UE care a instituit noi restricţii pentru întreaga populaţie începând din noaptea de miercuri spre joi, pentru următoarele șase săptămâni. Toate activităţile comerciale neesenţiale se închid iar barurile şi restaurantele servesc doar alimente la pachet. Cetățenilor le-a fost cerut să rămână acasă. Nunțile și funeraliile sunt limitate la 25, respectiv 10 persoane. Școlile și creșele rămân deschise, însă.

🇫🇷 Franța a impus pe 17 octombrie starea de urgență pe timpul nopții în Paris și alte opt orașe, ceea ce înseamnă limitarea mișcării pentru 22 de milioane de oameni. Măsura a fost luată pentru patru săptămâni.

🇪🇸 Spania a impus lockdown parțial în mai multe regiuni ale țării. În regiunea nordică Navarre, începând cu 22 octombrie, pentru două săptămâni, barurile și restaurantele s-au închis, iar deplasarea cetățenilor în afara regiunii este restricționată.

🇳🇱 Olanda – un lockdown parțial de patru săptămâni, care a început în 14 octombrie, cu toate barurile, restaurantele și cafenelele închise, interzicerea vânzării băuturilor alcoolice după ora 20:00, magazinele închise după 20:00, în afara supermarketurilor, și vizite cu maximum trei persoane doar o dată pe zi sau întâlniri de maximum patru persoane afară.

🇩🇪 Germania a introdus și ea un lockdown parțial, în anumite regiuni, în timp ce cancelarul Angela Merkel a îndemnat cetățenii să stea acasă.

🇮🇹 Italia a decretat în regiunea Lombarida, începând de joi, 22 octombrie, restricții de circulație în timpul nopţii şi cere limitarea călătoriilor în întreaga regiune.

📷 IMAGINEA CARE SCHIMBĂ LUMEA: Sute de medici şi angajaţi din sistemul sanitar protestează în Spania faţă de lipsa de strategie a autorităţilor în condiţiile actualei pandemii. La Barcelona, medicii rezidenţi şi-au dat hainele jos ca să arate că au ajuns la capătul răbdării.

Și vorbim totuși de Spania… vă puteți închipui ce ne așteaptă în Estul Europei. Purtați masca peste tot!

Sursa foto: Euro News 
https://www.euronews.com/2020/10/20/young-doctors-in-barcelona-take-off-clothes-to-highlight-concerns

Lasa un comentariu pe Facebook

Ce nu vad eu in toate tarile care impun starea de lockdown, este inchiderea scolilor, poate gresesc.. De ce la noi e una din primele masuri? Cum se poate justifica (medical sper) faptul ca aceasta crestere a avut loc ca urmare a participarii fizice la cursuri!? In ritmul asta lipsa de educatie va deveni mult mai acuta.. 🙁

Femeile din poza au fost mai curajoase.

Asta cu aratatul chilotilor pt ca nu mai au rabdare e cea mai cretina idee pe care o poate avea cineva!

2 zile acum

Nicu Ștefănuță

Victorie!🎉

Raportul legislativ cu privire la despăduriri și produse rezultate, la care lucrez de 5 luni ca raportor din partea Grupului Renew Europe, a trecut azi, cu majoritate calificată.

Nu a fost o victorie deloc ușoară, azi am sunat câțiva zeci de parlamentari din toate țările Europei.

🙏 Sunt mândru că ideile noastre au fost baza celor mai multe amendamente de compromis.

Practic, pentru a doua oară după legea climei, grupul Renew Europe dă soluția câștigătoare.

❗️Am dat un mesaj ferm tuturor celor care distrug pădurile lumii și apoi vor să exporte produse spre Europa: nu acceptăm așa ceva!

❗️Nu acceptăm politica lui Bolsonaro de a cotropi plămânul verde al lumii, Amazonia.

Pentru mine, două lupte sunt la fel de importante: oprirea defrișărilor ilegale acasă, în România, dar și în lume, pentru că planeta respiră același aer și schimbările climatice nu au granițe.

👏Felicitări colegei mele, raportorul Delara Burkhardt, cu care am lucrat foarte bine pe dosar, și tuturor colegilor care au contribuit la victoria de azi. ... DetaliiMai putin

Victorie!🎉

Raportul legislativ cu privire la despăduriri și produse rezultate, la care lucrez de 5 luni ca raportor din partea Grupului Renew Europe, a trecut azi, cu majoritate calificată.

Nu a fost o victorie deloc ușoară, azi am sunat câțiva zeci de parlamentari din toate țările Europei.

🙏 Sunt mândru că ideile noastre au fost baza celor mai multe amendamente de compromis. 

Practic, pentru a doua oară după legea climei, grupul Renew Europe dă soluția câștigătoare.

❗️Am dat un mesaj ferm tuturor celor care distrug pădurile lumii și apoi vor să exporte produse spre Europa: nu acceptăm așa ceva! 

❗️Nu acceptăm politica lui Bolsonaro de a cotropi plămânul verde al lumii, Amazonia.

Pentru mine, două lupte sunt la fel de importante: oprirea defrișărilor ilegale acasă, în România, dar și în lume, pentru că planeta respiră același aer și schimbările climatice nu au granițe.

👏Felicitări colegei mele, raportorul Delara Burkhardt, cu care am lucrat foarte bine pe dosar, și tuturor colegilor care au contribuit la victoria de azi.

Lasa un comentariu pe Facebook

Eu zic. Să luptăm mai mult oleacă pentru pădurile din România. De care disfrută din plin vestici europei. Asa că opriți tăierile de lemn definitiv din rezervați. Si pentru 10 ani din celelalte resurse.

Felicitări !!! Mult succes în continuare !!!

Felicitări, Nicu! Să sperăm că ciripitul păsărilor și foșnetul frunzelor nu vor mai fi acoperite de decibelii drujbei în pădurile României, cel puțin.

Omul potrivit.. la locul potrivit!
Felicitări!

Felicitari! Munca asidua și făcută cu seriozitate și implicare aduce succes!

Felicitari!

Bravo! 👏

Buna treabă! 🙂

Felicitari!

Felicitări!

Felicitări!

🧡🧡🧡💙💙💙👍👍👍🇪🇺🇪🇺🇪🇺🇹🇩🇹🇩🇹🇩Felicitări RENEW USRPLUS și echipa NICU STEFANUTA 👍👍👏👏👏

La cat mai multe victorii.👍

"Super", bine că l-au scos din cărți pe Mihai Goțiu! O să-i facă domnul Bordei de la Cluj pe toți afaceriștii de masă lemnoasă să pună drujba in cui!

Bravo! Felicitari! Acestea ar trebui sa fie realizarile cu care sa iasa in fata fiecare parlamentar. Din pacate de 30 de ani nu votam cu cine merita pe baza realizarilor ci cu cine ne minte mai frumos.. Mult succes USR Plus si sa speram ca la urmatoarele alegeri veti iesi in fata cu realizari mai multe decat promisiuni.

Bravo bravo Nicu Ștefănuță

Cel mai bun lucru ! Daca mai.multi ar gândi așa ar fi bine ! Succes!

Felicitări! Mult succes în continuare!

Bravo Nicu Stefanuta!

View more comments

2 zile acum

Nicu Ștefănuță

Este o Românie Europeană un obiectiv realist al generației noastre sau este o himeră? Suntem europeni, am fost europeni sau trebuie să devenim europeni? Cât de greu este să dezvolți o identitate europeană?

Răspunsurile la aceste întrebări, dar și la multe altele, le poți descoperi dacă te vei uita la emisiunea Liber despre Europa, aflată deja la sezonul 2, realizată de Tineri Europeni / Young Europeans Romania.

Invitatul din această seară este europarlamentarul Nicu Ștefănuță.

Rămâi pe frecvență și descoperă o altă latură a celui ce te reprezintă în Parlamentul European, latura europeană.

P.S - Pe la mijlocul emisiunii vă puteți măsura forțele în cunoștințe despre Uniune cu invitatul nostru. ... DetaliiMai putin

Lasa un comentariu pe Facebook

Sunt aici să aflu cum să luăm banii de la UE 🙂

Nicu Gross

2 zile acum

Nicu Ștefănuță

În 15 minute voi fi 📹 LIVE cu Tineri Europeni / Young Europeans Romania și habar nu am ce să pregătesc. Am nevoie de ajutorul vostru. Ce întrebări capcană credeți că voi primi?Avem o surpriză pentru voi! Mâine seară, în fața juriului de la "Cât de european ești cu adevărat?", vom avea drept vic... (hmm) invitat, pe europarlamentarul Nicu Ștefănuță.

De altfel, primul europarlamentar care a acceptat să fie prezent în cadrul emisiunii noastre "Liber despre Europa" și astfel să treacă prin cele 8 probe de foc - Ce se aude pe la Bruxelles? / Cine este părintele fondator favorit? / Ce simboluri europene au o importanță emoțională pentru el? / Cum a descoperit identitatea europeană? / Un mic challenge live / O competiție pe cunoștințe despre Europa / 10 idei federaliste și Cum putem ajunge la idealul României Europene?

Tune in la ora 20.00 (ora României), joi și participă live cu comentarii și întrebări 🙂 ... DetaliiMai putin

În 15 minute voi fi 📹 LIVE cu Tineri Europeni și habar nu am ce să pregătesc. Am nevoie de ajutorul vostru. Ce întrebări capcană credeți că voi primi?

Lasa un comentariu pe Facebook

Veti face fata cu brio.

Întâi laptele sau cerealele?

Incarca mai multe

Copyright © 2018 Nicolae Ștefănuță. All Rights Reserved. Web design by Play Solutions