Nicolae Ștefănuță - Noutati

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

6 ore acum

Nicu Ștefănuță

Imediat în direct la B1.tv cu noutăți despre adeverința de vaccinare. ... DetaliiMai putin

Lasa un comentariu pe Facebook

😂 Dacă ai nevoie de un certificat cum mai poți spune că circuli liber !? 🤣
... poate ați vrut să spuneți că "circul 🎪 e liber" să continue cu pandemia asta 😂🤣...
introduceți valabilitatea testelor rapide ca să vă credem... iar atunci s-ar termina cu restricțiile și am putea spune că suntem liberi din nou... până atunci nu mai vorbiți de libertate când o condiționați... pt că libertate și condiționare sunt antonime 😜

Unde este LIBERTATEA , dacă îți trebuie certificat ca să circuli ?

9 ore acum

Nicu Ștefănuță

🏳️‍🌈 Ce cred românii despre căsătoria persoanelor de același sex?

Rezultatele unui studiu al Asociației ACCEPT publicat astăzi într-o conferință de presă la care am participat și eu, spun că 71% dintre români consideră că legalizarea căsătoriei pentru familiile de același sex în România 🇷🇴 nu ar avea niciun impact asupra propriilor vieți.

Mai mult de-atât, studiul arată că tinerii au un grad mult mai mare de toleranță față de persoanele LGBTI 🏳️‍🌈 decât populația generală.

Această veste mă bucură enorm pentru că eu cred în generația tinerilor de azi.

👧🏻👦🏼🧒🏽 Tinerii sunt mai mult decât oglinda noastră. Ei sunt și fereastra către viitor. Prin ochii lor vedem fragmente din tabloul societatății de mâine.

Pe mâinile lor vom lăsa lucrurile, iar ignorând vocea tinerilor, nu facem decât să amânăm o evoluție firească, inevitabilă chiar. Și mai mult decât atât, să prelungim suferința unor oameni care nu fac mai mult decât să se iubească și care ar trebui să se bucure de aceleași drepturi și oportunități.

👇Vă las mai jos mesajul meu transmis in cadrul conferinței:

Asociatia Accept USR Tineret Generația PLUS ... DetaliiMai putin

Lasa un comentariu pe Facebook

Asta e primul pas al doilea vor avea pretenti la casatorie al treilea la a adopta copii asa à inceput si in vest....

Felicitări pentru acest mesaj, Nicu. E atât de polarizată societatea noastră pe subiectul acesta încât chiar îmi vine să îți mulțumesc pentru mesajele tale pro egalitate, făcute constant, în mod asumat și vizibil. Acest tip de discurs politic trebuie normalizat în România, iar mesajele tale îmi dau speranță.

Ambalat frumos mesajul dar sunt alte probleme mult mai grave si mai urgente de rezolvat.

Pe înțelesul tuturor, se mai gândește un CIOBAN la viitor, când are în turma de la STÂNĂ numai berbecuți?
Poate dacă crează miei in laborator...

Romania la care nu te astepti si care o vrei sa vezi! ❤️

Asta e important acum intreb? Cand de mai bine de un an pandemia care a venit peste noi voi partidele de la guvernare nu ati fost in stare sa o gestionati de au murit in spitale aoameni cu zile?Tot ce se intamplat pana acum e datorită vou cei de la guvernare.

Nu am nimic cu persoanele in cauza, problema este ca in mediul privat este treaba lor, in public insa, influienteaza gandirea tinerilor si copiilor si nu este normal. Atat.

Felicitari pentru mesajul transmis!

1. Aș vrea să știu de ce e așa importantă căsătoria între persoane de același sex de vreme ce oricum copii nu pot face? iar căsătoria e o formă de protecție a acestora și a familiei din care fac parte.
Pe partea de drepturi de asociere, moștenire, etc. asta se poate face legal printr-un simplu contract, deci nu e nevoie de căsătorie pt a stabilii aceleași relații între părți.
2. De ce se dorește ca o anomalie/boală/perversiune să fie legalizată ca ceva absolut normal... când de fapt nu este nimic normal în a fi altceva decât hetero. Scopul sexului este de a înmulți specia... altfel ne-am diviza toți ca amibele prin diviziune celulară. Faptul că te naști sau că ești schimbat de societate, într-o persoană cu atracție spre persoane de același sex e irelevant pt că dacă ai înțelege cele de mai sus (că sexul e pt înmulțire) atunci chiar dacă ai avea sentimente pt cineva de același sex nu ar trebui să ajungi la raporturi sexuale, ci ar trebui să îți păstrezi relația la un nivel platonic. Scuza, că și cei hetero au relații perverse sau care nu duc la înmulțirea speciei (nu fac copii) și deci și homosexualii ar trebui să aibă dreptul de a se căsătorii nu ține pt că în cazul lor nu există nici o șansă de a avea copii în viitor, plus că nu poți veni cu scuza că dacă unul e pervers atunci și tu ar trebui să ai același drepturi ca respectivul, pt că dreptul respectiv (căsătoria) nu sa dat pt perversiuni, ci pt a proteja familia / viitorul /copiii.
3. Realizați că odată ce căsătoria aberantă între persoane de același sex e acceptată va fi doar un prim pas prin a ajunge să se accepte toate căsătoriile aberante în fct de ce alte tâmpenii și perversiuni le trec unora prin cap? 🙄
4. Homosexualitatea și perversiunile ar trebui tratate și nu încurajate... cum vreți să avem un viitor sănătos dacă voi încurajați relațiile aberante și perversiunea ! ? 🙄

Felicitari pentru acest mesaj! Insa Romania nu se va afla niciodata printre tarile civilizate, din pacate. Pana atunci viitorul meu este intr-o tara care imi ofera o viata normala!

Thank you! 💛

Baietus, astia nu pot face copii, fura-ne pe noi care mai existam ca n-o sa mai ai generatii noi de alegatori.

Când minoritatea incepe să decidă ........eu sunt ok cu ei, dar nu-mi scoate în frunce ce nu vor majoritățile! Singurul lucru legal de care nu pot beneficia sunt asigurările de sănătate nefiind căsătoriți! În rest au toate drepturile din lume, la fel ca și mine, inclusiv cel de a muri de foame! Punct

ABSOLUT!

Domnule europarlamentar,vă mandriti cu asta? Asta se dorește, sa fie cît mai mulți care nu mai țin cont de rolul natural al fiecărei găuri a corpului uman,si cat mai multi sa-i accepte ca pe o normalitate,sa fie și nepăsători.Au existat mereu,în toate timpurile,dar sa rămână în promiscuitatea lor. Tinerii de care vorbiți că nu-i deranjeaza homosexualității,au fost educați astfel,ori nu au fost educați deloc.Ce onoare pe d-voastră să aveți o asemenea preocupare,sunteți un geniu ,veți ramane în istorie si-n inimile tuturor.

Probabil participantii la studii de felel acesta li se spune sa nu divulge c-au participat, ca nimeni nu zice de asa ceva.

Felicitări pentru mesaj!

...serios? Asta e acum problema noastra majora? De asta sunteti europarlamentar?asta va preocupa? Dezamagiti din nou.

Ce jenant suna mesajul tau plin de empatie stearsa si murdarita cumva de prea mult teatru prost jucat. Te agati de o nisa electorala ca ai simtit tu ca de acolo vin voturile. Suna fals sprijinul tau pentru o comunitate care isi cauta un loc intr-o societate in care nu-s prea doriti ci doar tolerati. La ei e greul si lupta, la tine doar efortul de a parea interesat. Enjoy! 🙂

Sunt ignorant. Credeam ca exista statutul legal de parteneriat civil și nu înțelegeam problema nerecunoașterii de către spital (sau orice alta instituție). Mi-am zis sa fac o căutare înainte sa "deschid gura" și la o prima vedere exista surse din 2020 (anul trecut, nu acum 15 ani!!) care menționează parteneriatul civil ca proiect de lege?
Probabil exista numeroase alte chestiuni, carențe de care nu sunt conștient, problema adresata de Nicu (dacă îmi permiteți) este serioasa

Persoanele LGBTI au existat și vor exista cât va exista lumea și întotdeauna au fost și vor fi în minoritate. Nu pot înțelege de ce parte dintre noi suntem atât de încremeniți în mentalități ce tin de extremă intoleranță fata de o minoritate care nu le-a provocat și nu are cum sa le provoace vreun rău nici în viitor.

Asa da!!❤

De Sodoma și Gomora n-ați auzit? Dumnezeu a distrus cu foc aceste orașe din cauza homosexualilor vedeți ca santet vinovat și pentru faptu ca apreciați asa ceva. Citiți în Biblie cartea Leviticul cap 20 verset13

View more comments

1 zi acum

Nicu Ștefănuță

Birourile Naționale USR PLUS, reunite, au decis în ședința de urgență de astăzi următoarele:

Demiterea ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, este o decizie unilaterală și imatură a premierului Florin Cîțu care pune sub semnul întrebării capacitatea domniei sale de a conduce un guvern de coaliție funcțional. A luat o decizie în mod unilateral, ceea ce este împotriva spiritului în care am format această Coaliție de guvernare. De la bun început am decis să lucrăm în echipă pentru a reforma România și până azi așa au fost luate deciziile comune.

Din acest moment, Florin Cîțu nu mai are susținerea Alianței USR PLUS pentru rămânerea în funcția de prim-ministru.

Încă din prima zi a mandatului său, Vlad Voiculescu a început un proces de reforme pentru realizarea cărora s-a angajat întreaga coaliție, inclusiv domnul Cîțu, atunci când a primit invitația de a-și asuma rolul pe care încă îl deține.

Amintim între acestea: transparența actului de guvernare, demararea procesului de depolitizare în sănătate, aducerea de profesioniști la casele de asigurări de sănătate și demararea procedurilor necesare construirii de spitale noi.

În al doilea rând, anunțul privind preluare a interimatului de la Sănătate este făcut fără consultarea USR PLUS. Și aceasta este o dovadă de lipsă de responsabilitate politică într-un moment foarte greu pentru țară.

Florin Cîțu l-a demis unilateral pe Vlad Voiculescu fără nicio evaluare, făcând jocul celor care frânează de trei luni reformele din programul de guvernare pe care l-am agreat și votat împreună.

Alianța USR PLUS își dorește să rămână într-o coaliție de guvernare care își asumă reforme, nu una în care doar le aprobă dar nu le și face.

Cerem de urgență o ședință a Coaliției pentru a discuta retragerea sprijinului politic pentru premierul Cîțu. ... DetaliiMai putin

Lasa un comentariu pe Facebook

N-ați obosit sa dati copy/paste după comunicatul de presă? Sunteți pe lângă drum, fetelor!

numai niste iresponsabili declanseaza o asemenea criza politica in plina pandemie. Niste politicieni bine intentionati care vad mai departe de interesele de gasca si se gandesc la cei care i-au votat isi inlocuiesc omul care a cam facut greseli cu unul mai bun. E nevoie de stabilitate in aceasta perioada nu de terorism politic.

De ce va cramponati pentru o persoana care pe drept nu si.a facut treaba cum trebuie.Muti din acest partid nu au ce cauta in ministere si in funcții de conducere.Premierul a luat o decizie care de mult trebuia luată nu lăsată sa ajungă pâna acum.Aveti un partid cu mulți analfabeti care nu stiu sa citească si sa scrie.Facetiva curat in casa voastră su porniți la drum cu oameni care stiu sa citească si sa stie măcar o limba străină scris si vorbit.

Aveam altă impresie despre dumneavoastră. Faceți o mare greșeală și pentru asta veți primi nota de plată mai repede decât credeți. Despre V.V. ? Nu poți să faci parte dintr-o echipă și să joci cum vrei tu fără să ai respect pentru cel care conduce echipa. Din punct de vedere managerial și politic domnul Voiculescu nu a dovedit nimic cu toată părerea de rău.

Va umpleti de ridicol!Terminati cu miorlaiala si luati taurul de coarne. Nu incercati sa faceti din Vladut un mesia, ca nu e! E varza, nu e suficient sa vrei, trebuie sa si poti. Daca nu ma credeti, va fac eu o vocaliza insotita de triplu axel, ca sa vedeti cum rage cineva care se crede talentat, dupa ce isi rupe turloaiele. Cam asa arata foto la vladutz...

Da Voiculescu a facut reforma ,a angajat 22 de secretari de stat si acestia cate 5 secretari fiecare si iata reforma ,la asta va referiti ??? La faptul ca nimeni nu stie cine decide in ministere ,asta este reforma ??? Ca spitale cu sute de paturi stau inchise ,dar se muta noaptea bonlavii prin orasi , asta este reforma ??? Ca ministru nu stie ce decid secretarii si apare la conferinta cu minciuni sau aiureli din lipsa de comunicare ,asta este reforma ??? Ca la ti lasat pe Catu singur si voi s a faceti frumos la TV pentru voturi ,asta este transparenta ??? De cateva saptamani Catu a tot dat cu goarna ca Voiculescu este deraiat ,fara CV , fara diplome si ce ati facut ,ati acoperit totul ,asta este transparenta si colaborarea ???

Doru Oprea:
"Printr-un act de insubordonare, Andreea Moldovan si Vlad Voiculescu au decis si reusit sa arunce in aer coalitia de guvernare si sa bage tara in haos in plina criza medicala cu 150 de morti pe zi.
Nu va uitati in gura lui Barna, Ciolos, Pislaru, Tudorache si a celorlalti plusisti care spun ca premierul e de vina. Florin Citu a facut ceea ce ar fi facut orice manager responsabil, demiterea celor doi insubordonati care au luat decizii fara sa il consulte si sa il informeze.
Asta e realitatea, restul sunt tampenii."

Spuneam deunăzi ca să nu plecați după fentă și nici să nu vă mulțumiți doar cu capul lui Moțoc, indiferent care va fi alesul. Demiterea lui Voiculescu, ca fel principal și a Andreei Moldovan, pour la bonne bouche, reprezintă doar o deturnare de atenție, ceva de genul gagicii dezbrăcate, care apare pe scenă, înainte ca scamatorul să scoată iepurele din mânecă.
Surpriza, după părerea mea, în toată această scamatorie, nu o reprezintă alungarea lui Voiculescu, care nu e decât un cotoi castrat, ci alungarea Andreei Moldovan, care a fost creeata, școlită și instruită, pentru a fi capul de pod în România a singurului ONG din lume cu imunitate absolută, GAVI ALLIANCE (Alianța Globală pentru Vaccinuri și Imunizare) cu sediul în Geneva, Elveția, acolo unde a funcţionat și Moldovan trei ani, înainte de a fi trimisă "la post" în România și care are principali finanțatori, pe Melinda și Bill Gates.
CăCâțu a alungat cotârlele, nu e rău, mai ales că începuseră să latre și să-și împrăștie "căpușele" prin toate instituțiile, dar cred că înainte, ar fi trebuit să afle cine e stăpânul, mai ales a uneia dintre ele. Nu de alta, dar s-ar putea, dă-i Domnu' Doamne, să-i cauzeze la șefie!

asta chiar e un mesaj trist pt noi.
Imi pare un joc de orgolii pe seama noastra.
Daca USR PLUS nu ramane la guvernare se joaca de fapt cu noi. Opozitia si victimizarea nu ajuta prea mult. E greu dar negocierea pt guvernare e o datorie. Cand va castiga alegerile trebuie sa aiba suficienta experienta

Santajistilor plecati ,ați luat doar 3la suta.nu vau ales români.

demult trebuia demis voiculescu ca nu avea experienta

Interesele celor din USR nu au nici o legătura cu interesele guvernului , sunt doar interese de partid ! Motivele menționate mai sus sunt gogoși ieftine pentru prosti! Cei cu coloana vertebrală și care cunosc cât de cât politica nu o sa bage in seama reclama ieftină a USR-ului. Câțu a procedat corect și nu avea de ce și nici nu era necesar un dialog cu cei din USR pt Demitere . Au schimbat un ministru mare lucru , au zis ca lasă in continuare USR pentru ministerul sănătății. Dar nu aveți nici un om capabil. Și acum veniți și faceți scandal și dați un guvern întreg jos pentru ce? Este total iresponsabil, imatur și lipsit de moralitate ceea ce faceți!

Nu cred ca miniștrii de la USR Plus ,vor fi de acord cu Barna ,altfel se vor pierde in negura istoriei ,asta este șansa lor !

Frumos😁! Asa ne place, a inceput distractia🤣!

Pica la fix aceasta criza ca sa aratati cat de mici sunteti. E de munca la guvernare si nu e despre persoane si orgolii. Prin munca vorbesc de munca pt tara nu pt voi

A fost vot in unanimitate pe comunicatul asta?

Pooooi da ...au cedat lamentabil în fața opoziției ...o eroare de neiertat...nu că VV ar fi vreun geniu ,dar...măcar așa din orgoliu nu ași fi permis psd-ului să marce un gol din ovsait .

De ce vă cramponați de persoana Vlad Voiculescu, atâta timp cât ministerul sănătății rămâne în continuare la USR-PLUS puteți continua reforma cu alt om.

Bine ca intra tara in criza politica, exact ce trebuia in momentul asta!

Portofoliul rămâne la USR+. Care-i tragedia? Stă reforma sistemului într-un singur om?

Nu provocati o criza politica pt VV, nu merita. Chiar nu aveti pe nimeni mai bun?

Este o dovadă de iresponsabilitate și o prostie imensă ceea ce face USR PLUS acum. Nu dv.,domnule Stefănuță,pentru că în toate pozitionarile de până acum ați apărut că un tip cerebral, cu bun simț politic. Dar aveți acolo,în fruntea alianței...,niște "berbeci" ipocriți,care vă conduc la dezastru.

Plecati ca nu sunteti buni de nimic .Rusine sa va fie !!!

Nici macar PSD-ul nu mergea cu un habarnist pana in panzele albe, impotriva tuturor evidentelor. Ceea ce arata ca altele sunt interesele din jurul lui Voiculescu, nu reforma, nu guvernarea, nu Romania.

O mișcare inteligenta a USR-PLUS , practic aruncă mingea în tabăra PSD, daca depuneți moțiune împotriva guvernului noi o votam.

View more comments

2 zile acum

Nicu Ștefănuță

Cred că lupta de acum e între două forțe mari: vaccinul împotriva virusului care e tot mai agresiv.

Nu restricțiile ne țin acasă și blochează economia, ci virusul care deocamdată este cu un pas înaintea vaccinării.

Este între virus și noi.

Putem să trăim și să muncim cu tot cu virus. Dar trebuie să-l învingem pentru a ne salva rudele, pentru a da un respiro medicilor și pentru a opri frica. Vaccinul este superputerea noastră!

Reușim să învingem virusul? Reușim să redeschidem economia câștigând lupta cu pandemia? ... DetaliiMai putin

Cred că lupta de acum e între două forțe mari: vaccinul împotriva virusului care e tot mai agresiv. 

Nu restricțiile ne țin acasă și blochează economia, ci virusul care deocamdată este cu un pas înaintea vaccinării. 

Este între virus și noi. 

Putem să trăim și să muncim cu tot cu virus. Dar trebuie să-l învingem pentru a ne salva rudele, pentru a da un respiro medicilor și pentru a opri frica. Vaccinul este superputerea noastră!

Reușim să învingem virusul? Reușim să redeschidem economia câștigând lupta cu pandemia?

Lasa un comentariu pe Facebook

Biroul Europarlamentar Nicu Ștefănuță - Constanța este foarte simplu! Legalizați Cannabisul Medicinal și terminam cu pandemia! www.laweekly.com/how-cbd-and-thc-are-changing-covid-19-treatment/

Nu vom invinge virusul dar putem invinge pandemia. Restrictiile & carantina au rol de surogat pana cand se atinge imunizarea de turma prin vaccinare + imunitate dobandita in urma infectiei. Daca as mai locui in Bucuresti, as purta masca si dupa pandemie.

Nu vom învinge virusul, pe termen lung. El va exista de acum încolo. Poate că nu vom mai scăpa de mască. Uitați-vă la țările asiatice. Acolo se poate.

Eu i-as pune la munca si pe primari.
In Bucuresti sunt trotuare pline de masini parcate.
Pietonii abia au loc sa se strecoare.
Asa ca, de unde distantare?

View more comments

2 zile acum

Nicu Ștefănuță

UE va putea să inspecteze în teren situația crizei sanitare în țările membre.

Centrul European de Prevenire și Control al Bolilor (ECDC) va avea mai mulți bani și competențe extinse precum inspecția din teren în statele membre

Pentru mine, ECDC este ca un inspector de sănătate european care ajută statele membre la prevenirea și gestionarea crizelor sanitare. Cum? Adună date de la statele membre, analizează riscurile, transmite avize științifice guvernelor, colaborează cu toate autoritățile naționale.

🦠 Fără structura ECDC nu am fi avut habar cum evoluează pandemia sau cu ce noi tulpini ne confruntăm. ECDC a dirijat implementarea unor tratamente comune și a unor protocoale de gestionare a cazurilor COVID.

🙋🏻‍♂️ Eu am fost raportor Renew Europe în Comisia pentru Bugete din Parlamentul European și m-am luptat pentru mai mulți bani și mai multe competențe pentru ECDC, inclusiv posibilitatea inspecției din teren în statele membre, coordonată de această instituție.

Lupta mea a devenit realitate și mă bucur să vă anunț că amendamentele depuse au fost adoptate ieri cu majoritate!

De ce am pus accent pe inspecția din teren? Pentru că este o armă puternică cu care putem analiza la locul faptei care sunt problemele sanitare cu care se confruntă statele membre și putem oferi sprijin științific imediat în momente cruciale.

Este o primă dar importantă victorie pentru 🇪🇺 cetățenii europeni, care vor avea instituții mai bine pregătite pentru a răspunde amenințărilor la sănătatea publică. Iar Europa înseamnă și România.

Am văzut că nu putem lupta de unii singuri cu pandemia. ECDC va asigura un răspuns coordonat al Europei în situații de criză sanitară. ... DetaliiMai putin

UE va putea să inspecteze în teren situația crizei sanitare în țările membre.

Centrul European de Prevenire și Control al Bolilor (ECDC) va avea mai mulți bani și competențe extinse precum inspecția din teren în statele membre 

Pentru mine, ECDC este ca un inspector de sănătate european care ajută statele membre la prevenirea și gestionarea crizelor sanitare. Cum? Adună date de la statele membre, analizează riscurile, transmite avize științifice guvernelor, colaborează cu toate autoritățile naționale.

🦠 Fără structura ECDC nu am fi avut habar cum evoluează pandemia sau cu ce noi tulpini ne confruntăm. ECDC a dirijat implementarea unor tratamente comune și a unor protocoale de gestionare a cazurilor COVID.

🙋🏻‍♂️ Eu am fost raportor Renew Europe în Comisia pentru Bugete din Parlamentul European și m-am luptat pentru mai mulți bani și mai multe competențe pentru ECDC, inclusiv posibilitatea inspecției din teren în statele membre, coordonată de această instituție.

Lupta mea a devenit realitate și mă bucur să vă anunț că amendamentele depuse au fost adoptate ieri cu majoritate!

De ce am pus accent pe inspecția din teren? Pentru că este o armă puternică cu care putem analiza la locul faptei care sunt problemele sanitare cu care se confruntă statele membre și putem oferi sprijin științific imediat în momente cruciale.

Este o primă dar importantă victorie pentru 🇪🇺 cetățenii europeni, care vor avea instituții mai bine pregătite pentru a răspunde amenințărilor la sănătatea publică. Iar Europa înseamnă și România.

Am văzut că nu putem lupta de unii singuri cu pandemia. ECDC va asigura un răspuns coordonat al Europei în situații de criză sanitară.

Lasa un comentariu pe Facebook

Există, cu acest prilej, ocazia să fie analizat si modul in care s-au derulat achizițiile in această perioadă? Fac referire aici la spitalul modular Lețcani și la celelalte situatii similare...

De ce noi bolnavii de diabet cu tratament cu insuline suntem obligați să merge la trei luni la spital pentru rețetă pentru a lua de la farmacie tratamentul medical , noi nu ne mai facem bine , ar trebui să ne facă un card prin care să mergem cu el la farmacie și să ne luăm tratamentul , așa vom lăsa loc mai liber la fișierul spitalului care este mereu plin și te tot programează cu săptămânile pentru control . Schimbați această regulă .

Am urmărit un interviu realizat de către Sabina Iosif de la Antena 3,cu domnul europarlamentar și am rămas foarte impresionat de pregătirea profesionala domnului. Felicitări domnule europarlamentar .

Vedeți că de vreo două luni, în România este o adevărată aventură să-ți faci niște banale analize medicale. Poate ați văzut și dumneavoastră la începutul lunii rândul de la Policlinica Titan? Situația este critică peste tot.

Și... îi primim cu... Pâine și sare 🤔

View more comments

Incarca mai multe

Copyright © 2018 Nicolae Ștefănuță. All Rights Reserved. Web design by Play Solutions