Independent, dar nu singur.
Te susțin
#1

Locuințe pentru tineri acum!

Construcția de locuințe sociale pentru tineri.

Lupt pentru ca din banii pe care îi primește România de la Uniunea Europeană, prin PNRR (285 milioane € disponibile pentru construirea de locuințe pentru tineri și pentru specialiști din sănătate sau educație, și încă 260 de milioane € disponibile pentru modernizarea infrastructurii universitare, inclusiv construirea de cămine noi) sau fonduri operaționale, tinerii să aibă acces mai ușor la casa lor, o casă pe care astăzi nu și-o permit din cauza accesului greoi la credite, a dobânzilor extrem de mari, speculațiilor imobiliare și lipsa completă a locuințelor sociale.

Susțin construcția de locuințe sociale pentru tineri. Pe lângă fondurile sus menționate, susțin ideea taxării averilor cele mai mari, și a unui Fond European al Locuințelor constituit astfel să finanțeze construcția de locuințe sociale pentru tineri și alți români din categorii vulnerabile precum bătrânii cu venituri mici sau fără pensii, mamele singure sau femeile victime ale violenței domestice sau altor tipuri de abuzuri. E imperativ ca aceste locuințe să fie construite cu materiale sustenabile, la standardul Passivhaus pentru a fi eficiente energetic, econome pentru locuitori, planetă și stat, și pentru a da un imbold dezvoltatorilor imobiliar să adere la aceleași standarde.

Cred de asemenea că e important să creștem transparența tranzacțiilor imobiliare, pentru a avea o viziune mai clară asupra numărului de locuințe deținute de proprietari instituționali sau speculanți imobiliari. O viziune mai clară asupra concentrării locuințelor în mâinile unor proprietari care vor menținerea sau creșterea prețurilor locuințelor în detrimentul tinerilor care nu-și permit să-și cumpere propria casă e un pas important pentru a putea redresa această dinamică.

Nu în ultimul rând, lupt ca universitățile să crească numărul de camere de cămin folosind fonduri banii europene, așa încât să acopere cel puțin 50% din studenți înscriși. PNRR oferă finanțare pentru 3749 de locuri de cazare pentru studenți, un început bun, dar nici pe departe suficient pentru numărul de studenți din marile centre universitare și nivelul chiriilor în acestea. Investițiile în construcția de locuințe sociale de calitate și cămine studențești pot fi de asemenea încurajate prin facilități fiscale cum ar fi obligațiuni și credite garantate de stat, precum și sprijin logistic în a accesa finanțare de la alți actori, precum Banca Europeană de Investiții.

#2

Transport public gratuit!

10 căi ferate de mare viteză până în 2045.

Susțin un sistem de transport public modern, eficient și accesibil tuturor. Cred că asta poate fi realizat în două etape. În primul pas, voi lupta pentru introducerea unui Bilet Climatic în România, care să acopere toate modurile de transport, de la cel rutier la cel feroviar. Acesta a fost adoptat în mai multe țări europene și a dus la adoptarea transportului public în dauna celui personal și la reducerea emisiilor în orașe și afara lor.

În al doilea pas voi susține introducerea transportului public gratuit în toate zonele urbane ale României.

Dar un transport public accesibil nu înseamnă doar ieftin, înseamnă investiții care să permită acestor mijloace de transport fie punctuale, confortabile și să ajungă unde ai nevoie de ele cel puțin la fel de rapid ca autoturismul personal. De aceea susțin ca investițiile în căile feroviare rapide să fie cel puțin egale cu cele pentru autostrăzi și drumuri expres. Transportul feroviar este o alternativă nepoluantă, sigură și eficientă la transportul rutier. Cu investițiile necesare, acesta poate să fie la fel de rapid ca cel aerian între principalele orașe ale României.

Un alt mijloc pentru fluidizarea traficului și reducerea poluării pe care îl susțin e înlocuirea transportului internațional de marfă rutier cu cel feroviar și naval.

Vreau ca România să aibă cel puțin 3 căi ferate de mare viteză până în 2030, și 10 până în 2045 prin care marile orașe ale României să fie legate între ele dar și de capitale Europene. Bucuresti-Brasov sau Cluj-SIbiu în doar 1 ora!

Nu în ultimul rând, pentru fluidizarea traficului în orașe și pentru a îmbunătăți sănătatea tuturor, lupt pentru introducerea unui program de achiziționare de biciclete electrice, o “Rabla pentru biciclete”. Susțin completarea rețelei românești de piste de bicicleta și conectarea lor la circuitele europene, precum și susținerea industriei românești de producție de biciclete, printre cele mai performante din Europa, prin introducerea programului Rabla pentru biciclete electrice.

#3

Un om, un pom!

30% spații verzi în cartier.

Lupt pentru un minim de 30 de metri pătrați de spațiu verde pentru fiecare cetățean în toate orașele României. Orașele trebuie să respecte o regulă simplă în fața încălzirii climatice rapide: suprafața acoperită de vegetație să fie proporțională cu numărul cetățenilor.

Lupt pentru implementarea regulii 3-30-300: trebuie să vezi cel puțin 3 copaci în fața casei, să ai o acoperire de minim 30% spații verzi în cartier și să stai la cel mult 300 de metri de un spațiu verde, de un parc sau o grădină urbană. 

De asemenea susțin introducerea construirii de clădiri verzi acolo unde spațiul verde a fost desființat, sa fie integrat în arhitectura imobilelor construite, precum grădini pe acoperiș, fațade din vegetație. Mai mult, susțin folosirea mijloacelor naturale de drenaj urban.

#4

30 de ședințe de terapie decontate!

Terapie decontată.

Lupt pentru ca sănătatea mintală să fie la egalitate cu sănătatea fizică. Asta înseamnă scoaterea serviciilor de sănătate mintală din lista serviciilor medicale conexe și încadrarea lor la servicii medical decontate.

Lupt pentru introducerea în România a unui număr de cel puțin 30 de ședințe de terapie decontate. Tinerii, afectați serios de pandemia sănătății mintale din România nu își permit servicii de terapie care pot costa 3-400 de RON pe oră. 

Este nevoie de terapie decontată, ajungând la media europeană de 30 de ședințe. Această măsură e un prim pas, dar ca societate va trebui să facem mai mult, e important să dezbatem și să combatem cauzele problemelor de sănătate mentală, fie că vorbim de stresul precarității de orice fel, de așteptări nerealiste de la locul de muncă și a burnout-ului, a singurătății, a lipsei mișcării sau a contactului cu natura.

Pentru a asigura calitatea tratamentelor terapeutice pe care le vor primi românii, doar ședințele cu experți înregistrați în registrul unic al psihologilor din România vor fi decontate.

#5

Energie verde 100% pentru România!

Facturi de încălzire reduse.

Lupt pentru prosumatori și micii producători de energie din surse regenerabile, atâta timp cât acești producători își vor reduce la minimum impactul asupra mediului.

Lupt pentru asigurarea statutului lor legal, pentru posibilitatea de a vinde și transfera energie și pentru un preț corect pentru energia lor. Susțin de asemenea alocarea fondurilor necesare pentru investițiile necesare pentru a adapta rețeaua energetică a României și a Europei la nevoile electrificării economiei verzi, la creșterea consumului de energie și a numărului mare de producători de energie verde de care vom avea nevoie.

Lupt pentru un program de reabilitare de locuințe din fonduri europene, care să pregătească România pentru sistemul european ETS 2 și care să reducă costurile oamenilor cu încălzirea. Pentru aceasta exista Fondul pentru atenuarea impactului social al acțiunilor climatice șiFondul social european.

Susțin pe mai departe Casa Verde și consider că programul ar trebui să includă dincolo de panouri fotovoltaice și pompe de căldură sau panouri de încălzire prin infraroșu.

Lupt ca aceste tranziții să se întâmple într-un mod just și echitabil pentru muncitorii și producătorii din sectoarele energetice petroliere și carboniere. Îmi doresc să văd programe care să îi pună în poziția de a-și folosi și dezvolta cunoștințele în sectoare de viitor. Aceste programe vor fi implementate folosind fonduri din fondul social european.

#6

Egalitate pentru Erasmus!

6% pentru educație din bugetul național.

Lupt pentru creșterea burselor europene Erasmus la un nivel care să nu mai discrimineze între tinerii ce au bani de la părinți și cei ce nu au.

În primul meu mandat, am crescut bursa Erasmus cu 100 de euro de persoană. Dar la un nivel mediu de 600 de euro pentru România, mulți tineri nu își permit să meargă într-o bursă Erasmus. Cei ce reușesc sunt doar tinerii care primesc bani în plus de la părinți.

În al doilea mandat, voi lupta pentru un nivel de 1000 de euro de student, care să permită tuturor tinerilor să beneficieze de Erasmus, indiferent de situația familială.

Lupt și pentru o bursă de tip Erasmus pentru seniori, care să permită vârstnicilor din România să meargă în Europa, să trăiască în alte medii, să învețe și să se simtă apreciați de societate. Lupt pentru ca programele Leonardo și ERASMUS+ să aibă finanțările crescute, pentru ca profesorii români care merg în schimburi profesionale să nu se mai simtă umiliți când merg în țări din Vestul Europei.

Nu în ultimul rând, lupt pentru un buget al educației de 6% din PIB, care să asigure plata profesorilor, cele mai bune dotări ale școlilor, și asigurarea de servicii importante precum consultațiile psihologice și mentoratul în cadrul școlii. Lupt pentru accesul la educația de sănătate și sexuală fără consimțământul expres al părinților.

#7

Dreptul femeii la avort garantat.

Garantarea sănătății reproductive.

Lupt pentru ca femeile din România să aibă acces la servicii medicale decontate, în special în ce privește sănătate reproductivă.

Lupt ca dreptul la avort să fie garantat prin Carta Drepturilor Fundamentale a Uniunii Europene, așa încât o posibilă venire a extremei drepte la putere în România să nu îl poate lua. Asta ar putea evita o catastrofă similară cu ceea ce s-a petrecut în România în perioada Decretului ce a interzis avortul în comunism.

Ca un prim pas către avorturi sigure pentru toți cetățenii Uniunii, sprijin inițiativa cetățenească europeanăcare cere Comisiei Europene să implementeze sprijin financiar pentru Statele Membre care ar fi dispuse să ofere servicii medicale de terminare a sarcinii în condiții sigure pentru orice cetățean european care nu poate dispune în mod legal sau sigur de aceste servicii pe teritoriul Statului Membru al cărui cetățean este.

Mai mult, lupt pentru schimbarea definiției “violului” în Codul Penal din România și în legislația europeană astfel încât sintagma “săvârşit prin constrângere, punere în imposibilitate de a se apăra ori de a-şi exprima voinţa” să fie schimbată în “săvârșit fără consimțământ sau prin punerea în imposibilitate de a se apăra ori de a-şi exprima voinţa”. Această schimbare are rolul de a proteja victimele violului.

#8

Egalitatea în drepturi pentru toți!

Parteneriat civil pentru persoane de același sex.

Lupt pentru implementarea deciziilor Curții Europene de Justiție și a Curții Europene a Drepturilor Omului (CEDO) în ceea ce privește cuplurile de același sex. Lupt pentru oprirea discriminării în drepturi a membrilor comunității LGBTQIA+.

Lupt pentru minoritățile etnice și drepturile lor de afirmare, nu doar economică, ci și culturală sau educațională.

#9

Revoluția mâncării bune!

Interzicerea pesticidelor periculoase.

Lupt pentru interzicerea tuturor pesticidelor periculoase pentru sănătatea omului și a animalelor și pentru interzicerea practicii derogărilor pentru pesticide periculoase, precum neonicotinoidele, care sunt un pericol pentru populația de albine din România și întreaga Europa, și pentru producția de miere românească.

Lupt pentru creșterea subvențiilor pentru micii producători agricoli, mai ales pentru serviciile aduse de aceștia mediului înconjurător. Deasemenea, sprijin simplificarea fiscalității pentru gospodăriile țărănești de până în 10 hectare, prin plata contribuțiilor pentru CAS și CASS în funcție de suprafața exploatată.

Lupt pentru facilitarea accesului în supermarketuri, magazine și piețe a produselor provenite din agricultura la scară mică sau bio/organică și pentru spargerea oligopolurilor intermediarilor, distribuitorilor și a jucătorilor conectați politic de pe piața alimentară românească.

Lupt pentru recunoașterea la nivel mondial a calității înalte a produselor tradiționale românești și pentru obținerea de certificate de origine protejată (DOP).

#10

Pădure fără tăiere în arii naturale!

Animale îngrijite cu dragoste.

Lupt pentru interzicerea strictă a tăierilor de pădure din ariile natural protejate, Natura 2000, a pădurilor seculare și virgine.

Lupt pentru plantarea unui număr de arbori proporțional cu suprafața României, din Planul European de Biodiversitate, care prevede plantarea a 3 miliarde de copaci până în 2030. Susțin refacerea naturii pentru cel puțin 20% din suprafețele degradate din România.

Lupt pentru interzicerea eutanasierii animalelor străzii și pentru un program de finanțare național pentru adăposturile de animale.

De ce Candidez?

Sunt un român ca oricare altul. Am crescut cu gândul că nu există niciun motiv să nu fii cel mai bun! A fi din România nu este un neajuns.

Putem fi noi cei mai buni din lume, de ce nu

De ce nu cei mai buni din lume la ceva? De ce să ne oprim într-un tavan imaginar care ne zice că mai mult de atât nu poate un român, nu poate România?

Am crescut crezând că în orice domeniu putem fi un Hagi, o Simona Halep, un Dinu Lipatti. Adică cei mai buni din lume.

M-am măsurat cu oricine din lumea în care am fost. De ce nu aș avea acest drept? La fel văd și politica, ca un teren pe care putem fi printre cei mai buni. Și ca atare, încerc să fiu cel mai bun, sau printre cei mai buni oameni cărora România le-a dat onoarea de a o reprezenta. O fac și pentru emblema pe care o port, echipa la care joc – România.

Candidez pentru o generație

Mulți tineri nu au luxul unei alegeri. Mulți nu au bani să poată măcar gândi o cale alternativă, a lor, în care să-și păstreze principiile intacte. Mulți efectiv nu au opțiuni, nu sunt ajutați de nimeni. Parcă sunt încurajați să plece.

Tinerii sunt ținuți în teroare despre viitorul lor. Nici nu mai știu dacă vor avea o planetă în care să poată trăi. Tinerii se simt sufocați de incertitudine. Voi avea un job și dacă da ca sclav plătit la minim și fără niciun drept?

Voi avea vreodată o casă a mea, o familie a mea? Tinerii trăiesc înangoasă și rușine și nimeni nu le mai dă un plan. Nimeni nu îimai face să viseze, să creadă cu adevărat.

Și nu mă refer numai la tineri ca o vârstă. Tinerii sunt și seniorii care nu vor să fie parcați la marginea societății, ci vor să contribuie. Tineri sunt și oamenii buni care au principii.

Vreau să fiu vocea lor, vreau să fiu luptătorul lor. Vreau să aprind o flacără pentru cei care cred că nu se poate. Se poate, dar se numește putem.

Candidez pentru copilul meu

Candidez pentru că vreau să mă bat pentru tineri și vreau să mă bat și pentru copilul meu. Copilul meu are 3 ani jumătate. Viitorul ei este ceva ce mă îngrijorează foarte concret.

Nu vreau ca copilul meu să rămână cu o țară și o lume disfuncțională. Să trăiască în plin dezastru climatic, sărăcie și război. Iar lumea de acum acolo duce. În 2050, fetița mea va avea 30 de ani. Vreau ca la vârsta maturității să înțeleagă că am făcut tot și că ne-am gândit la lumea de apoi.

Fetița mea este plină de viață, plină de speranță. Dar lumea de acum este înfricoșătoare. Vreau ca energia ei să nu se piardă niciodată. Să ajut să creștem așa toată generația ei.

Deși ezit des când plec de acasă de lângă copilul meu să mă întâlnesc cu alți oameni, sper să înțeleagă într-o zi că munca pentru ei este cea mai nobilă meserie.

Candidez pentru viitorul României

Recunosc. M-am pregătit toată viața pentru acest rol. Am știut că vreau să fac asta, am învățat pentru asta. Am adăugat carte peste carte nu ca să devin mai pregătit.

Este o rușine să vrei să servești? Pentru mine este doar un vis foarte puternic.

Candidez pentru că vreau să construiesc o mișcare a tinerilor, un val al tinerilor de toate vârstele din România și care să își facă loc în politica română.

Să avem pentru prima dată o mișcare adevărată verde și progresistă. Să lupte fără rușine pentru ideile unei generații. Să nu ne mai ascundem. Iar o victorie ar da exact acest semnal, că existăm, că suntem aici, că suntem mulți și vrem să hotărâm soarta României.

Candidez pentru că vreau să fac mai mult

Nu au fost puține cele ce am realizat cu mandatul pe care l-am avut. Am hotărât unde merg banii Europei, ca omul responsabil de bugetul UE. Am ajutat tinerii, le-am crescut bursele Erasmus. Am ajutat spitale și pacienți, atunci când lipsea tot din ele cu rezerve europene. Am obținut funcții și roluri care au însemnat putere pentru România. Azi sunt vice președintele uneia din cele mai mari forțe politice din Europa – grupul Verzilor europeni. Și asta ca debutant.

Acum vreau să duc puterea votului vostru la un nou nivel. Este timpul ca România să joace în clasa mare, a celor mai mari politicieni ai Europei. A pozițiilor de putere care contează. Iar acasă, este timpul pentru o forță politică nouă, progresistă, verde, a egalității.

Planul meu este ca, cu sprijinul vostru să duc această forță spre fiecare alegere locală și spre parlamentare.

Nu este numai despre mine. Este despre noi toți.

Ucraina și Moldova în Uniunea Europeană!

Lupt pentru continuarea și creșterea sprijinului european pentru poporul Ucrainean, atât pentru populația civilă și reconstrucția țării, cât și pentru forțele armate ale țării, puse la grele încercări intrând în al treilea an al conflictului armat cu Rusia. 

Susțin aderarea Ucrainei și a Moldovei la Uniunea Europeană, ambele țări arătându-și dedicarea față de valorile europene care ne țin împreună și dorința de a împărți un viitor comun.

Consider imperativă accelerearea dispunerii de fonduri pentru pre-aderare pentru Moldova și sprijinirea guvernului Moldovei cu expertiză în elaborarea de proiecte.

Buget al Uniunii pe măsura ambițiilor globale!

Lupt ca integrarea economică a Uniunii care a început cu proiectul monedei Euro să fie continuat cu o uniune fiscală, astfel încât Uniunea să poată emite obligațiuni garantate de toate statele (cum a făcut în urma crizei COVID-19) și de propriile sale venituri, iar Uniunea să aibă mai multe surse de venit care să nu fie legate de contribuțiile directe ale statelor membre.

O uniune fiscală înseamnă și puterea de a transfera fonduri între statele membre pentru a ajuta statele care se confruntă cu probleme economice.

Susțin taxa pe carbon la graniță care a fost introdusă în acest an și o văd ca un model pentru expansiunea surselor de venituri ale Uniunii – nu taxe de dragul taxelor, dar taxe și subvenții care să ghideze economia către viziunea unei lumi mai bune. 

Lupt ca taxe asemănătoare să fie introduse pe consumul de materiale plastice de unică folosință și pe tranzacții financiare la nivelul întregii Uniuni. Veniturile obținute din aceste taxe noi vor fi folosite pentru investiții în energie regenerabilă la nivelul întregii Uniuni și a combate inegalitatea.

Susțin implementarea unui sistem comun de achiziții la nivelul Uniunii, obținând astfel contracte cu furnizori mai bune decât  ar putea obține oricare stat membru individual. Așa s-a întâmplat în timpul pandemiei COVID-19, când Comisia Europeană a negociat un contract cadru pentru toți cetățenii UE, obținând prețuri mult mai avantajoase.

Susțin de asemenea întărirea rolului de supraveghere al Băncii Centrale Europene, pe care Parlamentul European îl are momentan doar pe hârtie. Voi lupta ca acest rol să fie folosit pentru a mandata rate de dobândă diferențiate pentru investițiile în energie regenerabilă. Asta va face proiectele de combustibili fosili să fie mai greu de finanțat, încorporând astfel în mod corect prețul ecologic pe care îl plătim cu toții cu fiecare nouă mină de cărbune sau sondă petrolieră. Crizele cu care se confruntă acum Uniunea și cu care se va confrunta în viitor sunt prea mari pentru a fi gestionate de oricare stat membre de unul singur. Uniunea nu poate fi un actor credibil fără propriile fonduri și posibilitatea de a folosi aceste fonduri în mod strategic. Criza climatica, colapsul biodiversității, șocurile energetice și nevoia de a dezvolta sursele de energie regenerabilă, inflația, inegalitatea socială, inteligența artificială (inclusiv bulversarea pe care o aduce pieței muncii) - toate aceste probleme au nevoie de un răspuns coerent și eficace.

Cum văd orașul și satul românesc

Orașul românesc a fost abuzat atât de regimul comunist cât și de specula imobiliară și autoritățile locale prea timide și lipsite de viziune și resurse pentru a proteja patrimoniul arhitectural, spațiul verde existent și logica urbanistică în care mașina personală să nu fie o necesitate absolută pentru a-ți trăi viața.

Satul românesc și urbanul mic au fost depopulate din cauza lipsei oportunităților economice și a distrugerii coeziunii sociale. Comunități care s-au închegat de-a lungul a câtorva generații au fost împrăștiate în câteva zeci de ani.

Cum pot fi oprite și întoarse aceste tendințe și care va fi viitorul așezărilor românești? Orașele românești vor trebui să fie regândite ca orașe circulare, cu spații verzi ample și mijloace de transport în comun accesibile, iar satele românești vor deveni laboratoare de imaginație, unde tehnica și infrastructura modernă se vor împleti cu metodele tradiționale de conviețuire cu natura pentru a oferi noi metode de agricultură sustenabilă.

Cum văd societatea românească?

Societatea românească a trecut prin șocurile succesive ale regimului comunist și a perioadei de capitalism sălbatic și eșecuri ale statului din anii 90 încoace. Aceste șocuri ne-au lăsat poate mai puțin încrezători în noi înșine și în ceilalți, devenind mai individualisti, mai singuratici. Cu toate acestea, ce văd în generațiile tinere îmi dă speranță.

Văd o generație care iubește libertatea individuală și libertățile civile, egalitatea în fața legii dar care înțelege că în lipsa unei plase sociale adecvate care să te susțină când ai nevoie, a investițiilor în infrastructură publică, în sistemul educațional și medical care deservesc pe toată lumea, aceste libertăți sunt doar cuvinte goale. Văd o generație care iubește Europa și își dorește lumea mai aproape, dar în același timp iubește planeta și înțelege că trebuie să ne adaptăm stilul de viață pentru a o salva și pentru a ne face și nouă viața mai ușoară. Văd o generație cu spirit antreprenorial dar care-și doresc ca inițiativele lor să facă comunitatea lor un loc mai bun, nu doar să îi îmbogățească.

În imaginea acestei generații văd România de mâine, liberă dar care alege să țină la ceilalți și la mediul înconjurător.

Viitorul Uniunii și rolul României în ea

Uniunea Europeană a fost și continuă să fie un motor al drepturilor omului, al luptei împotriva schimbărilor climatice și al creșterii economice pentru statele din estul și centrul Europei. Cu toate acestea, Uniunea se confruntă cu probleme mari iar instituțiile care au ghidat-o până aici au nevoie de regândire și reformă.

Uniunea trebuie să devină mai primitoare cu refugiații și migranții – schimbările climatice vor crește drastic numărul de refugiați care vor încerca să-și găsească un nou viitor în țările UE. Nu e doar de datoria uniunii să îi ajute să-și găsească acest viitor, dar trebuie recunoscute beneficiile pe care migrația le poate aduce, aducând dinamism, idei noi și o dorință de demonstrare.

Susțin renuntarea la unanimitate în cadrul Consiliului European pe măsuri ce țin de politică externă și finanțe ale Uniunii, astfel încât Uniunea să nu poată fi luată ostatică de un dictator ales într-un stat membru. Susțin sistemul Spitzenkandidat, prin care votul pentru o anumită familie politică europeană e un vot și pentru următorul președinte al Comisiei Europene.

Europa reglementează și impune standarde restului lumii. Îmi doresc o strategie industrială europeană care să ne mențină economia competitivă, și care să rezolve problemele secolului XXI: criza climatica, suveranitatea energetică și digitală a Europei, dezvoltarea responsabilă și etică a inteligenței artificiale, și un sistem agroalimentar care să hrănească Europa și planetă fără a distruge biodiversitatea. Și în special o economie europeană în care România să pună la bătaie expertiza pe care a acumulat-o, și să beneficieze de investițiile prezente și viitoare.Îmi doresc o mai bună integrare între forțele armate ale statelor membre, astfel încât în situația în care granițele Uniunii sunt amenințate, un răspuns coordonat să dureze ore, nu luni.

Unde Semnez?

Provocarea Verde



💥 Check this out:

Votează și Influențează! 🚀

Te-ai săturat să stai pe margine? Vrei să vezi schimbare reală?

Te înregistrezi, îți arăți intenția de a vota și ești parte din mișcare.

Cum funcționează? 🤔

1. Completezi un formular rapid - doar câteva click-uri.

2. Adaugi numele prietenului care te-a invitat să completezi formularul (dacă este valabil).

3. Cu cât mai mulți se alătură cu numele tău, cu atât urci în top - ca pe TikTok, dar pentru o cauză serioasă.

Ce câștigi? 🏆

Fiecare săptămână aduce un nou leaderboard, iar primul apare pe 18 Aprilie. Nu doar că ai șansa să fii în top, dar începând din Mai, cei din top primesc goodies, merch și multe alte surprize. Premiile se dau și celor care au contribuit în Aprilie! 🎁

De ce să te bagi? 🌟

Știm că ai crew-ul tău, și ei știu pe cineva, care știe pe cineva… Așa că haide să conectăm punctele. Să le spunem tuturor că acum au un motiv să voteze. Pentru că vocea ta contează, și împreună suntem mai tari! 💪

Let’s make it trend, let’s make it count!

#SustinȘtefănuță

* (Opțional) Persoana de referință se introduce sub formatul: Nume urmat de Prenume e.g. Ștefănuță Nicu
Formularul a fost completat!
Oops! Am avut o eroare, incearca din nou.